VAN / ERCİŞ - Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104'üncü yıl dönümü okulumuzdaki etkinliklerle kutlandı.

Nis

Erciş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü okulumuzdaki etkinliklerle kutlandı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda program yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü sebebiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavlarında derece alan öğrencilerimiz ve okuldaki davranışları ile örnek olan öğrencilerimize madalyaları verildi.

Mrt

Okulumuzda deprem ve bina tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem karne ve ödül dağıtım töreni.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı sebebiyle okulumuzda anma programı düzenlendi.

Kas